Italmatic Gomba 3mm

Italmatic Gomba 3mm
Italmatic Gomba 3mm
Italmatic Gomba 3mm
Italmatic Gomba 3mm

Az ItalMatic 3mm javító gomba kiváló minőségű termék, amely a gumiabroncsok kisebb sérüléseinek hatékony javítására szolgál. Ez a speciális gomba 3 mm vastagságú, és megbízhatóan tömíti be a lyukakat, repedéseket vagy vágásokat.

Az ItalMatic 3mm javító gomba könnyen használható. Először a sérült területet gondosan meg kell tisztítani a szennyeződésektől és az idegen anyagoktól. Ezután a gombát a sérülésbe kell behelyezni, amely tapadóanyaggal van ellátva, hogy biztosan rögzüljön a helyén.

Az ItalMatic 3mm javító gomba kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek tartós és megbízható javítást eredményeznek. A gomba kiváló tapadással rendelkezik, így hatékonyan tömíti be a sérült területet, és biztosítja a gumiabroncsok megbízható működését.

Ezzel a 3mm vastagságú javító gombával könnyedén javíthatja kisebb gumiabroncs-sérüléseit, például szögek, szögletes tárgyak vagy más éles tárgyak okozta lyukak esetén. Az ItalMatic 3mm javító gomba ideális megoldás, amely meghosszabbíthatja a gumiabroncsok élettartamát, és biztosítja a sima és biztonságos közlekedést.

12 000 Ft
Egységár: 600 Ft/db
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Vélemények
Adatok
Cikkszám
3070105IT
Vélemények
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.