Italmatic Gomba 4,5mm

Italmatic Gomba 4,5mm
Italmatic Gomba 4,5mm
Italmatic Gomba 4,5mm
Italmatic Gomba 4,5mm

Az ItalMatic 4,5mm javító gomba kiváló minőségű termék, amelyet a gumiabroncsok hatékony javítására terveztek. Ez a speciális gomba 4,5 mm vastagságú, és alkalmas a közepes méretű lyukak, repedések vagy vágások megbízható tömítésére.

Az ItalMatic 4,5mm javító gomba könnyen használható. Először alaposan tisztítsa meg a sérült területet a szennyeződésektől és az idegen anyagoktól. Ezután helyezze be a gombát a sérülésbe, és rögzítse szorosan, hogy biztosan rögzüljön és tömítést biztosítson.

Az ItalMatic 4,5mm javító gomba kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek tartós és megbízható javítást eredményeznek. A gomba tapadóanyaggal van ellátva, ami biztosítja a hatékony rögzítést és tömítést a sérült területen, így megakadályozva a levegő vagy a nedvesség bejutását.

Ez a 4,5mm vastagságú javító gomba tökéletes megoldás közepes méretű lyukak, repedések vagy vágások javításához a gumiabroncsokon. Az ItalMatic 4,5mm javító gomba hozzájárul a gumiabroncsok élettartamának meghosszabbításához és a biztonságos közlekedéshez.

Bízzon az ItalMatic 4,5mm javító gomba minőségében és megbízhatóságában, hogy gyorsan és hatékonyan javítsa gumiabroncsait, és biztosítsa a sima és megbízható vezetést az utakon.

12 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Adatok
Vélemények
Adatok
Cikkszám
3070104IT
Vélemények
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.